Jedinečná výstava gigantických plazov


Zažite návrat do fascinujúcej doby druhohôr a poďte sa spolu s nami pozrieť, aké tvory žili v minulosti. V termíne od 1. februára do 4. marca 2019 na vás a vaše deti čaká unikátna výstava 36 statických a dynamických modelov dinosaurov v životných veľkostiach. 

V spolupráci s DINOPARKom vám prinášame exkluzívny zážitok, ktorý neuvidíte v žiadnom inom centre na Slovensku. Tešiť sa môžete napríklad na kráľovského jaštera Tyranosaura Rexa a jeho 3 mláďatá, Chasmosaura, Triceraptopsa, Stegosaura či gigantického Brachiosaura. 

Okrem vystavených modelov si o každom dinosaurovi budete môcť niečo zaujímavé prečítať. Dozviete sa v ktorom období žil, aký bol veľký a čím sa živil. Zároveň si budete môcť otestovať svoje vedomosti :) 

Vedeli ste napríklad, že v roku 1998 bola do Vesmíru vyslaná lebka Ceolophysisa? Alebo ako boli pomenované pozostatky Parasaurolophusa nájdené v Utahu v roku 2009? Toto a omnoho viac sa môžete dozvedieť už od 1.2. - 4.3. 2019 na výstave I LOVE NÁVRAT DINOSAUROV v OC CENTRAL, Metodova 6 Bratislava.

Tešíme sa na vašu návštevu :)
Zdroj a foto: OC CENTRAL

Žiadne komentáre:
Napíš do komentárov

Sledujte novinky zo sveta geológie a paleontológie na Twitteri - https://twitter.com/paleoklub
Odoberaj novinky